Kérdése van? Rendelni szeretne? Hívjon minket! +36309366965

A Te egyéni keveréked

1termék 11

A Te egyéni keveréked!

Szeretnénk megadni a lehetőséget, hogy szakértőink segítségével összeállíthasd a számodra leghatékonyabb gyümölcs-és zöldségkristály keveréket.

Miért van erre szükség?

A testünk, szervezetünk állapotát az életkörülményeink, életmódunk, az örökölt sajátosságaink, de még az életről alkotott felfogásunk is befolyásolja. Így elmondhatjuk, bár egyformák vagyunk, mégis teljesen különbözőek.

Ezért az egészséges táplálkozás kialakítása is csak az egyéni sajátosságok figyelembevételével történhet. Keresgélhetünk az interneten, gondolkodhatunk azon, hogy mit szeretünk és mit utasítunk el, kérhetünk tanácsot legjobb barátainktól, mégis gyakran azt tapasztaljuk, hogy nálunk ezek nem mindig válnak be.

Mivel mi jól ismerjük a termékeink alapanyagait, már csak Téged kell egy kicsit jobban megismerni, hogy elkészíthessük a Your Superstar keverékedet!


A Your Superstar online kérdőíve egyelőre még nem elérhető. Ha szeretnél egyéni keveréket rendelni, vedd fel velünk a kapcsolatot telefonon (+36309366965) vagy e-mailben (hello@mycosmofood.com).

44 990 Ft