Kérdése van? Rendelni szeretne? Hívjon minket! +36309366965

Rólunk mondták

Beszéljünk nyíltan!

Nem vagyunk élelmiszeripari szakemberek és nem is teszünk úgy, mintha azok lennénk.

Sok tapasztalatot gyűjtöttünk az életünk során és még többet olvastunk és tanultunk. Nem gondoljuk, hogy mindent tudunk és mindenhez értünk, ezért szakemberekkel dolgozunk együtt, ahol az szükséges. 

Munkánk bizonyos területein még kívülállónak is érezzük magunkat, de a számtalan ötletünk megvalósítását nem adjuk fel mert hiszünk a küldetésünk sikerében és a munkánk hasznosságában.

Színtiszta élelmiszert mindenki asztalára!

 

Kezdj el úgy táplálkozni, mintha az életed múlna rajta, mert pontosan ez a helyzet: az életed múlik rajta!
– Laurie Cootes

 

Amit a vásárlóink írnak

Vásárlóink mondják

Avatar

"Körülbelül 3 hónapja kezdtem el szedni az Immoon Fuel-t és azóta az életem meghatározó része! Amellett, hogy a mindennapokban energikusabbnak és kiegyensúlyozottabbnak érzem magam, tökéletes étrend kiegészítő és megbízható nasi egy édesszájú számára, aki hangsúlyt fektet a tudatos táplálkozásra. Két teáskanállal ajánlom frissen facsart narancslébe, pár csepp citromlével. Hogy a nap is jobban teljen!"

Péterfi Dóri

 

Avatar

Hosszú ideje küzdöttem a nap allergiámmal, ami különösen megnehezítette minden szabadban eltöltött időmet. Sokszor 5 perc alatt vörös foltok és hólyagok jelentek meg a bőrömön, ahol napsütés érte. Próbálkoztam vegyszermentes napvédő szerekkel és allergiás gyógyszerekkel is, de ezek csak átmeneti javulást eredményeztek. Édesanyám tanácsára kezdtem el már tavasszal fogyasztani a Zero Gravity és Veggie Versum termékeket, amelyeknek együttes fogyasztásával sikerült az emésztésem karbantartani ( korábban többször puffadásos panaszaim voltak) és ráadásul a napallergiám is szinte teljesen megszűnt, így nyáron már a vízparti programokat is szabadon élvezhettem. Magam sem gondoltam volna, hogy a termékekben található zöldségek és gyümölcsök ilyen fantasztikus hatással lesznek rám!

Dorci K.