Kérdése van? Rendelni szeretne? Hívjon minket! +36309366965

Rólunk menü

 

 

A jövő táplálékát adjuk Neked!

Veletek is történt már olyasmi, hogy megláttál valamit és tudtad, hogy ez mennyivel egyszerűbbé tenné az életet?

Velünk ez megtörtént… és megszületett a myCosmofood! Felfedeztük a gyümölcs és zöldségkivonatok előállításának egy egyedülálló módját.

A lehető legtisztább, legkíméletesebben előállított táplálékot szeretnénk azoknak eljuttani, akiknek fontos az egészségük és még nem adták fel a reményt, hogy a bennük rejlő életerőt természetes módon felébresszék magukban és családtagjaikban és hatalmas energiával, harmóniában éljék az életüket.

Missziónk

"A kanaladba tesszük a természet erejét, hogy a lehető legjobbat hozd ki magadból!"

 

Víziónk

Minden amit teszünk, az élet tisztelete és dicsérete! Felébresztjük a vágyat és megteremtjük a lehetőséget, hogy mindenki hozzáférhessen a színtiszta táplálékokhoz, hogy a világ egyik legegészségesebb közösségét alkossuk meg. Mindezt fenntartható módon, környezetünk jobbá tételével.

Azért dolgozunk, hogy az egészséges táplálkozás ne csak egy fellángolás legyen, hanem könnyen beépíthető szokássá váljon! Legyél te is ennek a közösségnek a része és őrizd meg az egészséged a szokás hatalmával!

Csapattagjaink

Avatar

Selymes-Stockdale Erzsébet

Végzettségem szerint állattenyésztő mérnök vagyok, később a Brunel University-n szereztem üzleti diplomát. 21 éves korom óta saját vállalkozásokat üzemeltetek Magyarországon és külföldön, de dolgoztam nemzetközi konszernnél is a 3 gyermekem útjának egyengetése mellett. 13 éve diagnosztizáltak egy gyógyíthatatlannak mondott emésztőrendszeri betegséggel, akkor kezdtem el keresni a tiszta élelmiszereket, ami elvezetett a myCosmofood ötletéig.

Avatar

Borkóné Fodor Krisztina

Közgazdászként végeztem agrár- és vidékfejlesztés szakon, de az egyetemi oktatói és kutatói pályát elég hamar felcseréltem a logisztika területére. 5 gyerek mindennapi logisztikájáért felelek lassan 14 éve (na, nem ötös ikreink születtek, a létszám 10 év alatt kerekedett ki). Fontos számomra, hogy a gyerekek egészségét természetes módon őrizzem meg, és nekik is a természetes választása legyen az általános! A myCosmofood ezt a küldetést emeli egy globális szintre. Hogy minél több embernek megmutathassuk a természetes egészségmegőrzés új, innovatív útját!

Szakértőink

Avatar

Ambrus Ferenc

Már a tanulmányaim elvégzése után az érdeklődésem középpontjába került a termékfejlesztés mint egy különösen vonzó hivatás. Műszaki végzettségem miatt először ez a terület vonzott, de egy idő után a pénzügyi illetve banki termékek kidolgozása keltette fel az érdeklődésem. Később autodidakta módon képeztem tovább magam egy teljesen új területen, a funkcionális élelmiszerek és a hatóanyagokkal kapcsolatos információ kutatásban, ahol végleg megtaláltam a helyem. Azóta is intenzíven foglalkoztat sőt küldetésemmé vált az egészségmegőrzés és az egészséges életmód tanulmányozása és népszerűsítse, amelybe tökéletesen illeszkednek a myCosmofood termékek.

Avatar

Balogh Adrienn

Tanulmányaimat a Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Karán végeztem, ahol 2012-ben, mint dietetikus, majd 2014-ben, mint táplálkozástudományi szakember diplomáztam. Szakmai életutam alatt több évet dolgoztam klinikai dietetikusként, felnőtt és gyermek részlegen egyaránt. Jelenleg vállalkozóként főként szénhidrát anyagcserezavar, pajzsmirigy megbetegedés, életmódváltás, terhességi cukorbetegség, emésztőrendszeri problémák témakörével keresnek meg. Célom, hogy írásaimmal hiteles és biztonságos információkkal lássam el az olvasókat, és minél több emberhez juttassam el a kiegyensúlyozott életmód ismérveit.