Kérdése van? Rendelni szeretne? Hívjon minket! +36309366965

Hűségpontok


Regisztrálj és gyűjtsd a hűségpontokat! Az összegyűjtött pontjaidat előre meghatározott időszakokban válthatod be vásárlásaidnál. Díjazzuk a hűséget és megbecsüljük a myCosmofood közösség tagjait: exkluzív akciók, extra hűségpontok, szülinapi meglepetés…. mutatjuk a részleteket.

 

 


Hogyan gyűjthetsz hűségpontokat?


Hűségpontot mindenki gyűjthet, aki regisztrál webáruházunkban. A regisztrációval automatikusan létrejön hűségpont számlád, és a regisztrációt követő vásárlások után már járnak is a hűségpontok. Szeretnénk megköszönni a bizalmad, hogy a myCosmofood közösség tagjává válasz, ezért a regisztrációd 400 hűségponttal jutalmazzuk.


Iratkozz fel a hírlevelünkre, és két legyet ütsz egy csapásra: nem maradsz le a legújabb akciókról és a sok-sok tudásról, ráadásul a feliratkozásért plusz 400 hűségpont üti a markod.


És ha ez mind nem lenne elég? A születésnapodon külön meglepetéssel kedveskedünk Neked!

 

 

 

 

 


Hány hűségpontot tudsz gyűjteni egy vásárlás alkalmával?


Minden termék leírásánál láthatod, hogy annak megvásárlása esetén hány hűségpontot írunk jóvá a számládon. Ha több terméket is vásárolsz, természetesen mindegyik termék után jár a hűségpont, ezért a hűségpontok összegét írjuk jóvá. A hűségpontokat csak akkor tudjuk jóváírni, ha a vásárlás megkezdése előtt bejelentkeztél a fiókodba!


 


Mennyit ér egy hűségpont?


Egy hűségpont egy Forintot ér (1 pont = 1 Ft). Ez azt jelenti, hogy ha egy termék megvásárlása után 320 pont jár, akkor a beváltási időszakban 320 Forintot takaríthatsz majd meg.


 


Hol találod meg, hogy hány hűségpontod van?


Lépj be a fiókodba. Kattints a jobb felső sarokban látható ikonra. A legördülő listából válaszd ki a „Kedvezmények” lehetőséget, és máris láthatod az aktuálisan felhasználható pontjaidat.
A pontjaid egyenlegét elérheted úgy is, ha a Profilom menüpontra kattintasz az oldal alján. Csak akkor látod a „Kedvezmények” lehetőséget, ha már volt legalább egy vásárlásod a regisztrációt követően, és szereztél hűségpontokat.


A „Megrendelések” listáján a korábbi megrendelésekre kattintva megnézheted, hogy az adott vásárlás során hány pontot gyűjtöttél/váltottál be.


 


A hűségpontok beváltása


Ahhoz, hogy beváltsd a korábban megszerzett hűségpontokat, be kell jelentkezned a vásárlás előtt a fiókodba. Válaszd ki azokat a termékeket, amiket meg szeretnél vásárolni. A Pénztárban a "Fizetési mód" kiválasztásánál lesz lehetőséged, hogy kiválaszd, fel szeretnéd-e használni a hűségpont egyenleged a vásárláskor, vagy sem? Ha kipipálod, hogy felhasználod a hűségpontokat, a rendszer automatikusan érvényesíti a kedvezményt a vásárlásodnál. Kupon kedvezmény érvényesítésekor nem válthatod be hűségpontjaidat.


A vásárlást visszaigazoló email-ben pedig látni fogod, hogy az aktuális vásárlásod során hány új hűségpontot gyűjtöttél. A legutolsó megrendelés során szerzett hűségpontokat mindig a következő vásárlás alkalmával tudod beváltani.


A hűségpontokat bármilyen összegű rendelésnél felhasználhatod, de a rendelés végösszegének maximum 50%-át fizetheted pontokkal. Nincs minimálisan beváltandó pont mennyiség. Az összegyűlt pontjaidat nem csak termékre, hanem a szállítási költség kiegyenlítésére is használhatod.


A hűségpontokat nem lehet folyamatosan beváltani. Erre csak előre megjelölt pontbeváltási időszakokban lesz lehetőséged. Erről minden regisztrált vásárlónkat e-mailben értesítjük, és a honlapunkon is látható lesz, hogy a pontbeváltási időszak mettől meddig tart. Ne aggódj, mindig találunk alkalmat a pontbeváltásra, így a pontjaid nem évülnek el!


 


Meddig válthatók be a hűségpontok?


A hűségpontok felhasználására 365 nap áll a rendelkezésedre. 365 nap elteltével az elévült pontokat levonjuk a hűségpont egyenlegedből. A 365 napos elévülési idő minden pont esetében a hűségpont megszerzésének napján kezdődik, tehát mindig a legrégebben megszerzett pontok járnak le. Ne várd meg, hogy lejárjanak a pontjaid! Váltsd be őket minél előbb!