Kérdése van? Rendelni szeretne? Hívjon minket! +36309366965

Gyakran Ismételt Kérdések

 

Termékvásárlással kapcsolatos kérdések

Nem. A termékeink megvásárolhatók regisztráció nélkül is.

A megrendelés kifizetésére két lehetőséged van. Választhatsz online bankkártyás fizetést, vagy utánvétes szállítást. Az utóbbi esetben a termékek árát a futárnál egyenlítheted ki készpénzzel vagy bankkártyával.

Amennyiben a termékeink rendszeres (3 hónapon át tartó) fogyasztását követően nem érzékelsz semmilyen pozitív változást a közérzetedben, vagy az egészségi állapotodban, írj nekünk a hello@mycosmofood.com email címre és mi visszafizetjük a 90 nap alatt megvásárolt termékek árát.

Tartós eredményeket csak szokások kialakításával lehet elérni. Szervezetünknek is időre van szüksége, hogy a gyümölcskristályok kifejthessék jótékony hatásukat, így csak a rendszeres fogyasztásuk esetén vonhatunk le következtetést arról, hogy javította-e a közérzetünket és az egészségi állapotunkat, vagy sem?

 

 

Szállítással kapcsolatos kérdések

 

 

Szerződéses partnerünk a megrendelés beérkezése után 2 munkanapon belül garantálja a kiszállítást.

A csomag feladásáról e-mailben értesítést kapsz a kiszállítás napjának megjelölésével, amelyben megtalálható a küldemény azonosítója, amivel a nyomonkovetes.posta.hu oldalon követheted a csomagod. A megadott napon 8-16 óra között érkezik a futár, érkezéskor telefonál. Amennyiben a megadott napon a futár nem tudja kézbesíteni a csomagot, másnap újra megpróbálja. Ha akkor is sikertelen, a legközelebbi postán letétbe helyezi, ahol a csomag 5 munkanapon belül felvehető. Erről a postaládában kapsz értesítést.

Kiszállítás díja: 20.000 Ft-os érték felett ingyenes, 10.000 Ft-os érték alatt 990 Ft, minden más esetben 1.390 Ft/ csomag. Utánvétes fizetés esetén plusz 500 Ft utánvét költség fizetendő.

Mielőbb küldj értesítést a hello@mycosmofood.com e-mailre, hogy megpróbáljuk korrigálni a hibát.

Kérlek, vedd fel velünk a kapcsolatot telefonon, vagy e-mailben!

Ha olyan terméket kapsz, amely a szállítás során megsérült, küldj e-mailben egy fotót a sérült termékről a hello@mycosmofood.com címre a kiszállítást követő 5 napon belül és értesítünk a továbbiakról.

 

 

Termékekkel kapcsolatos kérdések

 

 

A termékek íze alapvetően az összetevők ízvilágát tükrözi. Az Immon Fuel, Immoon Rocket és Space Guard termékek karaktere a bogyós gyümölcsökre hasonlít leginkább, a Cool Planet áfonya ízű. A Zero Gravity inkább ananászos, a déli gyümölcsök ízvilágát adja. A Veggie Versum nagyon kellemes zöldséges ízhatású, és a sütőtök és sárgarépa tartalma miatt édeskés az íze. A termékek nem igényelnek további édesítést, a gyümölcsök és zöldségek természetes cukortartalma kellemes édes ízt kölcsönöz.

A terméket fogyaszthatjuk naponta, vagy a jobb eredmény elérése érdekében kétnaponta, egyszerre dupla adagot bevéve! A gyümölcsöket tartalmazó keverékeket inkább a reggeli órákban fogyasszuk, a csak zöldségeket tartalmazót a nap bármely szakában! További részletekért olvasd el a termékleírásoknál a „Hogyan fogyaszd” részt.

Igen! Itt érhetőek el a kóstoló csomagjaink. Ha az általunk készített összeállítás nem tetszene, lehetőség van saját kóstoló csomag összeállítására is!

Igen, sőt ajánlott. Amennyiben terhességi cukorbetegsége van, a termék cukortartalmát mindenképpen vegye figyelembe, még akkor is, ha az kizárólag a gyümölcsökben és zöldségekben természetesen megtalálható cukrot tartalmaz csak.

Igen. Mindig figyelembe kell venni az ajánlott mennyiséget!

A „minőségét megőrzi” felirat mögött található dátum jelzi azt az időpontot, ameddig a termék biztosan megőrzi az eredeti legjobb minőségét. Bár a termék a gyártástól számítva két évig megőrzi a minőségét, arra bátorítunk, ha már egyszer kibontottad, fogyaszd az ajánlott mennyiségben, vagy amennyit a szervezeted kíván, hogy megtapasztalhasd a gyümölcskristályok jótékony hatásait!

Nem. Termékeink sem tartósítószert, sem ízfokozót, hozzáadott cukrot, vagy bármilyen más adalékanyagot nem tartalmaznak.

A különleges gyártási technológiának köszönhetően a termék nedvességtartalma nagyon alacsony, miközben magas koncentrációban vannak jelen antioxidánsok. Ezért a termékek mikrobiológiailag nagyon stabilak, azaz nem romlanak meg.

Nem térfogatra, hanem súlyra mérjük ki az adagodat, valamennyi üveg 100g terméket tartalmaz. Mivel a különböző gyümölcsökből és zöldségekből készült kristályok szemcsemérete jelentősen eltérhet, ezért az egyes keverékek térfogata az összetételük szerint változik. Mivel jelenleg egy méretű üveget használunk, ezért bizonyos termékeknél az üveg teljesen tele van, míg másoknál kevésbé.

Termékeink nem tartalmaznak koffeint.

Egyik termék sem tartalmazza a fenti összetevőket. Valamint tartósítószert és más adalékanyagot, hozzáadott cukrot és édesítőt sem.

Nem tartalmaznak, valamennyi alapanyagunk GMO mentes.

A gondosan ellenőrzött magas minőségű alapanyagokból (zöldségek és gyümölcsök) több lépcsőben kivonásra kerül a víz egy nagyon kíméletes vákuum technológiával, így elkerülhető a fagyasztás és hőkezelés, amely a természetes hatóanyagokat károsíthatná. A vákuum szárítást követően az őrlés következik, hogy egy könnyen fogyasztható kristályos formát kapjunk. Ezután a gondosan összeállított receptek szerint az egyes kristályok összekeverése, majd az üvegbetöltés történik optimális és ellenőrzött körülmények között.

A termékek az összetevőknél felsorolt gyümölcsökben és zöldségekben megtalálható összes vitamint tartalmazzák koncentrált és természetes formában. De a termékek nem csak vitaminokat, hanem számos élettanilag hasznos más fitonutrienst (ásványi anyagok, antioxidánsok, flavonoidok, karotinoidok, enzimek stb.) is tartalmaznak, ezért ezek a szervezetre gyakorolt együttes hatása hatékonyabb, mint az egyéb szintetikus vitaminkészítményeké.

Bár a legtöbb táplálékkiegészítőnél konkrét napi adagolást adnak meg, a kérdésre nem egyértelmű a válasz. Mindannyian mások vagyunk, más egészségi és fizikai állapotban, így mindenkinek más-más mennyiségben érdemes fogyasztania a terméket. A szervezetünk érzi, hogy milyen mennyiségű vitaminra van szüksége. Előfordulhat, hogy ha lemerült a vitamin raktárunk, egy üveg terméket pár nap alatt megeszünk. Egy egészséges, átlagos testsúlyú, és átlagos megterhelésnek kitett felnőttnek a termékeknél ajánlott adagolás elegendő.

Az eddigi tapasztalataink alapján valószínűleg nem lesz semmi probléma. A szervezetünk természetes reakciója, hogy esetleg enyhe hasmenéssel szabadul meg a túlzott mennyiségtől, vagy egyszerűen nem fogjuk kívánni egy darabig a gyümölcskristályt. Ezért egy egészséges, átlagos terhelésnek kitett szervezetű embernek érdemes az ajánlott mennyiségben fogyasztania a termékeket.

Javasoljuk, hogy a keverékeket zárt fedéllel tárold hűvös, száraz helyen (például polcon vagy szekrényben), ahol nincs kitéve közvetlen napfénynek, hőnek vagy nedvességnek. Ha nem megfelelően lezárt üvegben vagy utántöltő zacskóban tároljuk a gyümölcskristályokat, akkor a levegő nedvességtartalma miatt a kristályszemcsék összetapadhatnak. Ez csak a termék állagát változtatja meg, hatóanyagtartalmát és szavatosságát nem.

Igen, feltétlenül! Különböző keverékek együttes használatát is javasoljuk. Vásárlóink többsége szívesen használ több keveréket (mivel mindegyiknek más-más funkciója van) a nap folyamán, hogy extra tápanyagokhoz jusson. Ha több terméket szeretnél fogyasztani egy időben, nézd meg a kedvezményes csomagjainkat.

Ha bármilyen ételt vagy italt melegítünk, az csökkentheti a vitaminok, ásványi anyagok stb. hatását. Termékeink nagyon magas növényi tápanyag-tartalommal bírnak, így nem javasoljuk 40 foknál magasabb hőnek kitenni. Amennyiben mégis magasabb hőmérséklet éri, az az ízhatást nem rontja, de egyes tápanyagok károsodhatnak.