Kérdése van? Rendelni szeretne? Hívjon minket! +36309366965

myWorld kedvezmény

 

Hogyan használd a myWorld kártyád a vásárlásnál?

Ne felejtsd el, hogy a kártyát már 150.000 helyen használhatod összesen 55 országban! Ha nálunk szeretnéd használni, akkor az alábbiak szerint tedd:

A vásárlásnál kérünk, hogy add meg a személyes ügyfélazonosító kódodat a Megjegyzés rovatban. Ezt a Megrendelés véglegesítése előtt az Adatok ellenőrzése oldalon tudod megtenni.

Minden vásárlásod után 3% CASHBACK / PÉNZVISSZAFIZETÉS jár, amit a Cashback számládon gyűjthetsz, 1500 Ft felett pedig megjelenik jóváírásként a bankszámládon.

Ha nálunk vásárolsz, SHOPPING POINT-okat is gyűjtesz, amiket később Deal-eken keresztül további kedvezményekre válthatsz.

 

 

Még nincs myWorld törzsvásárlói kártyád?

"Ez most komoly? Még egy pontgyűjtő kártya? De minek?" - megértjük, ha ezt gondolod! Csakhogy itt nem egy újabb kártyáról van szó! A myWorld törzsvásárlói kártya több, mint bármilyen kártya, amit valaha pontgyűjtésre használtál! Miért?

  • Minden vásárlásod után PÉNZVISSZAFIZETÉS (CASHBACK) kerül jóváírásra.
  • Ha a Cashback számlán összegyűjtött kedvezmények összege eléri az 1500 Forintot, jóváírják a bankszámládon!
  • Minden vásárlással SHOPPING POINT-okat gyűjtesz, amiket Deal-eken keresztül további kedvezményekre válthatsz!
  • Több mint 150.000 partnernél használhatod 55 országban! (Köztük az OMV, Tesco, Humanic, Árkád, AliExpress, Booking.com, JátékNet.hu.)
  • Minden vásárlásoddal JÓT TESZEL, hiszen a myWorld a társadalomért érzett felelősség miatt két komoly projektet is támogat!
  • Nem kell keresgélned a kártyádat, mert egy virtuális kártyáról van szó! Töltsd le a myWorld App-ot, és máris megnézheted, hol találsz myWorld partnerüzleteket a közeledben! Rázd meg a telefonod, és azonnal megjelenik a kód, amit az üzletben leolvasnak!

 

 

A myWorld két jótékonysági projektje

A Child & Family Foundation nemzetközi oktatási projektjei a rászoruló gyermekeket, tizenéveseket és családokat segítik. Nemzetközi oktatási projektjeik lehetővé teszik számukra az oktatás befejezését és így saját jövőjük alakítását.

A Greenfinity Foundation projektjeivel világszerte kampányokat szervez a környezetvédelemért és a klímaváltozás megelőzéséért, és mindannyiunk számára egy zöldebb jövő létrehozásán dolgozik. (Többek között hazánkban is elindította a 10.000 fa ültetése Magyarországon projektet.)