Kérdése van? Rendelni szeretne? Hívjon minket! +36309366965

Teszt

 

Hogyan használd a myWorld kártyád a vásárlásnál?

Ne felejtsd el, hogy a kártyát már 150.000 helyen használhatod összesen 55 országban! Ha nálunk szeretnéd használni, akkor az alábbiak szerint tedd:

A vásárlásnál kérünk, hogy add meg a személyes ügyfélazonosító kódodat a Megjegyzés rovatban. Ezt a Megrendelés véglegesítése előtt az Adatok ellenőrzése oldalon tudod megtenni.

Minden vásárlásod után 3% CASHBACK / PÉNZVISSZAFIZETÉS jár, amit a Cashback számládon gyűjthetsz, 1500 Ft felett pedig megjelenik jóváírásként a bankszámládon.

Ha nálunk vásárolsz, SHOPPING POINT-okat is gyűjtesz, amiket később Deal-eken keresztül további kedvezményekre válthatsz.

 

 

Még nincs myWorld törzsvásárlói kártyád?

"Ez most komoly? Még egy pontgyűjtő kártya? De minek?" - megértjük, ha ezt gondolod! Csakhogy itt nem egy újabb kártyáról van szó! A myWorld törzsvásárlói kártya több, mint bármilyen kártya, amit valaha pontgyűjtésre használtál! Miért?

  • Minden vásárlásod után PÉNZVISSZAFIZETÉS (CASHBACK) kerül jóváírásra.
  • Ha a Cashback számlán összegyűjtött kedvezmények összege eléri az 1500 Forintot, jóváírják a bankszámládon!
  • Minden vásárlással SHOPPING POINT-okat gyűjtesz, amiket Deal-eken keresztül további kedvezményekre válthatsz!
  • Több mint 150.000 partnernél használhatod 55 országban! (Köztük az OMV, Tesco, Humanic, Árkád, AliExpress, Booking.com, JátékNet.hu.)
  • Minden vásárlásoddal JÓT TESZEL, hiszen a myWorld a társadalomért érzett felelősség miatt két komoly projektet is támogat!
  • Nem kell keresgélned a kártyádat, mert egy virtuális kártyáról van szó! Töltsd le a myWorld App-ot, és máris megnézheted, hol találsz myWorld partnerüzleteket a közeledben! Rázd meg a telefonod, és azonnal megjelenik a kód, amit az üzletben leolvasnak!

 

 

A myWorld két jótékonysági projektje

A Child & Family Foundation nemzetközi oktatási projektjei a rászoruló gyermekeket, tizenéveseket és családokat segítik. Nemzetközi oktatási projektjeik lehetővé teszik számukra az oktatás befejezését és így saját jövőjük alakítását.

A Greenfinity Foundation projektjeivel világszerte kampányokat szervez a környezetvédelemért és a klímaváltozás megelőzéséért, és mindannyiunk számára egy zöldebb jövő létrehozásán dolgozik. (Többek között hazánkban is elindította a 10.000 fa ültetése Magyarországon projektet.)

 

 

 

 

6+1 szempont Gyümölcs- és zöldségkristály
1. Hogyan készül?
Kíméletes vákuum szárítási technológiával készül, hogy ne vesszenek el a fagyasztásra, hőre, vagy az oxidációra érzékeny növényi hatóanyagok.
2. Hogy hasznosul?
A kíméletes technológia másik előnye, hogy a gyümölcs- és zöldségkristályok szemcsemérete olyan kicsi lesz, hogy már a száj nyálkahártyáján is fel tud szívódni. Ezért a hatóanyagok majdnem 100 százaléka az emésztőrendszerünk állapotától függetlenül is hasznosul.
3. Mennyi hatóanyag?
Mivel a termékeink teljes értékű és tiszta élelmiszerek, így a hatóanyagtartalmát grammokban, és nem milligrammnyi mennyiségben tudjuk a szervezetünkbe juttatni.
4. Hányféle összetevő?
A zöldség és gyümölcs összetevők a teljes növényt tartalmazzák, így egyszerre sokféle hasznos hatóanyag kerül a szervezetünkbe szerves formában. Ráadásul a termékeinket többféle, az egymás hasznosulását segítő összetevőkből állítottuk össze, ami megsokszorozza a szervezetre gyakorolt jótékony hatást.
5. Mi van benne még?
A myCosmofood termékekhez nem adtunk semmilyen tartósítószert, színezéket, adalékanyagot, aromát, hozzáadott édesítőszert vagy ízfokozót. A kristályos állag megőrzése érdekében GMO mentes, természetes állapotú csomósodásgátlót tartalmaz, ami szintén élelmiszer.
6. Könnyen fogyasztható?
A zöldség- és gyümölcskristályoknak nagyon finom az íze! Változatos formában fogyasztható (ld. a receptjeinket), így akkor sem unod meg, ha minden nap eszel belőle.
+ 1 Ár-érték arány?
Egy evőkanál gyümölcs- és zöldségkristály annyi hatóanyagot tartalmaz, mint egyes esetekben akár 30-40 dkg átlagos minőségű zöldség és gyümölcs. Ráadásul sokkal komplexebb, mert többféle vitamint, ásványi anyagot, és bioaktív anyagokat (flavonoidok, karotinoidok) tartalmaz, melyek hasznosulása is hatékonyabb.

 

 

Hogyan készülnek a gyümölcs- és zöldségkristályok?

 

A gondosan válogatott alapanyagok a lehető legoptimálisabb állapotban kerülnek a feldolgozó üzembe. Megőrzik optimális tápanyagtartalmukat.

A feldolgozás során a rostok mikrorostokká alakulnak át, ez könnyebbé teszi az emésztést. Az alapanyagok sem fagyasztásnak, sem hőkezelésnek nincsenek kitéve, így megőrzik a hőre érzékeny hatóanyagokat és vitaminokat is. A folyamat levegőtől elzártan zajlik, ezért azok a bioaktív anyagok (például flavonoidok és karotinoidok), amelyek könnyen oxidálódnak, megőrzik szabadgyökfogó képességüket!

A különböző termékek kifejlesztésekor az összetevők arányait úgy határoztuk meg, hogy a gyümölcsök és zöldségek együttes fogyasztása szinergikus hatást váltson ki, fokozzák egymás hatóanyagainak a felszívódását.

 

 

Miért olyan különleges ez a technológia?

 

Általánosan elfogadott az az elv, miszerint egy egészséges embernek napi fél-egy kg jó minőségű, frissen szedett, érett zöldséget és gyümölcsöt kellene fogyasztania ahhoz, hogy a megfelelő mennyiségű vitaminok, ásványi anyagok és bioaktív anyagok bejussanak a szervezetébe.

Napjainkban nem egyszerű hozzájutni ilyen mennyiségben frissen leszüretelt, érett, vegyszermentes, nem génmanipulált zöldséghez és gyümölcshöz. Rengeteg utánajárást és pénzt igényelne a beszerzésük, ha ez egyáltalán minden évszakban lehetséges lenne. A beszerzésen kívül az alapanyagok feldolgozása is sok időt vesz igénybe, amivel ebben a rohanó világban nem biztos, hogy rendelkezünk!

Biztosan hallottad már: „az vagy, amit megeszel”. Egy kanál gyümölcs- és zöldségkristállyal olyan növényi aktív hatóanyagok kerülnek a szervezetedbe, mint a vitaminok, ásványi anyagok, nyomelemek, színanyagok, illatanyagok, stb. Ezek mindegyike kitüntetett szerepet játszik a szervezetünk egészségének megőrzésében.

A különleges technológiának köszönhetően sok időt és utánajárást takarítunk meg! A termékeinkkel nem egy újabb vitamint vagy táplálékkiegészítőt kínálunk, hanem egy olyan szuper táplálékot, amivel időhatékonyan, gazdaságosan, koncentráltan, a természetes formájában adhatod meg a szervezetednek az alapvető fontosságú tápanyagokat!

 

 

Miért hatékonyak a myCosmofood termékei?

A myCosmofood termékek NEM vitaminok, NEM táplálékkiegészítők, hanem koncetrált élelmiszerek.

6+1 szempont alapján megvizsgáltuk, miért előnyös az ilyen koncentrált szuper táplálék fogyasztása?